Transport en Logistiek

Vervoer Italië: onze specialiteit

woensdag, 15-10-2014  

Al in 1987 begon het transportbedrijf Kuipers Logistics met het transporteren van goederen en pakjes voor klanten. In de eerste jaren van het bedrijf was vervoer Italië nog niet de specialiteit, want Harry Kuipers startte eerst met één vrachtwagen het transportbedrijf. Toch groeide het bedrijf al snel uit van een lijndienst naar Hamburg, tot een zeer groot en veelzijdig bedrijf. Allereerst breidde de onderneming uit naar een dienst naar Oost-Europa. In 1994 werd vervolgens een transportactiviteit overgenomen die een aparte onderneming werd. Hierbij werd de nadruk op Zuid-Europa gelegd. De huidige naam, Kuipers Logistics, werd in 2002 geïntroduceerd. De activiteiten van het bedrijf werden samengevoegd en ook vond de verhuizing naar de huidige locatie plaats. Om de onderneming nog verder uit te breiden en nog flexibeler te maken is het in 2008 uitgebreid met Air & Sea. Vanaf dit moment kan Kuipers dus met recht zeggen dat het een compleet logistiek pakket kan aanbieden met:

  • wegtransport van stukgoed en grote ladingen (internationaal)
  • zeevracht
  • luchtvracht
  • opslag
  • complete logistieke service

Ondanks het feit dat dit transportbedrijf zich richt op steeds meer transportbestemmingen, zoals China en Amerika, is en blijft vervoer Italië het belangrijke onderdeel van de werkzaamheden. Het bedrijf is dan ook niet voor niets één van de belangrijkste Italië-specialisten van Nederland. Voor vervoer Italië is goede kennis van het Zuid-Europese land nodig om communicatiestoornissen en taalproblemen tijdens vervoer Italië te voorkomen. Dankzij de vele jaren ervaring en de grote expertise op het gebied van vervoer Italië komen deze problemen bij deze onderneming niet voor. Ook vanwege het hechte netwerk dat is opgezet voor het vervoer Italië verlopen de werkzaamheden soepel en kunnen klanten voorzien worden van snelle en echte service en medewerkers staan altijd klaar om met alle vragen te helpen. De transportonderneming beschikt ook over onderscheidende kwaliteiten.

De onderscheidende kwaliteiten van het vervoer Italië

Kuipers Logistics is niet zomaar een bedrijf dat vervoer Italië uitvoert voor haar klanten. Dit transportbedrijf heeft bijzonderheden, waardoor het zich kan onderscheiden van andere bedrijven die transportdiensten uitvoeren van en naar dit land. Wat maakt dit vervoer Italië dan zo belangrijk?
Allereerst is het geruststellend om te weten dat dit vervoer Italië zeer betrouwbaar en veilig gebeurd, onder meer door het alcoholslot dat op alle transportmiddelen is aangebracht. De enige transporteur in Nederland die gebruik maakt van dit systeem is deze transportonderneming. Een dergelijk alcoholslot werkt zeer eenvoudig: voordat chauffeurs een wagen kunnen starten, moeten zij altijd eerst een blaastest uitvoeren. Als blijkt dat een chauffeur heeft gedronken voor zijn dienst, dan kan hij simpelweg niet gaan rijden. Een zeer veilige methode dus! Een tweede punt dat dit vervoer Italië onderscheidt van andere ondernemingen is het feit dat Kuipers Logistics in het jaar 2005 verkozen is tot het Arbobedrijf van het jaar in de transportsector. Dit is echter niet de enige onderscheiding die de transportonderneming ontvangen heeft. Ook in 2007 werd het bedrijf erkend voor het vervoer Italië en andere diensten die het dagelijks uitvoert. In dit geval ging het om de Ondernemersprijs Transport en Logistiek Nederland. Het thema dat jaar was Security Management. Er valt dus met zekerheid te zeggen dat het vervoer Italië zeer secuur en veilig gebeurd en veiligheid staat altijd hoog aangeschreven bij dit transportbedrijf. Klanten van Kuipers Logistics kunnen vol overtuiging zeggen dat zij al jarenlang uitstekend geholpen worden met het vervoer van pakketten en goederen. Het klantenbestand breidt zich nog steeds verder uit en het logistiekbedrijf blijft haar reputatie hoog houden. Andere eigenschappen die zeer belangrijk zijn, zijn onder andere klantvriendelijkheid, snelle en kwalitatieve service en betrouwbaarheid. U kunt al uw vervoersdiensten dus vol vertrouwen in de handen van dit logistiekbedrijf leggen.

Flexibel, veelzijdig en zeer veilig

Na vele jaren van het uitvoeren van vervoer Italië zijn een aantal kenmerkende eigenschappen van de transportonderneming sterk naar voren gekomen. Flexibiliteit is een van deze kenmerken. Wie een beetje kennis heeft van de Italiaanse steden en dorpjes weet dat straatjes smal en lastig begaanbaar kunnen zijn en dat er ook veel ongerepte natuur is waar zich wegen kunnen bevinden die de nodige rijvaardigheden kunnen vereisen. Voor het vervoer Italië heeft Kuipers Logistics ook hier goed aan gedacht. Er is namelijk sprake van een samenwerking met Italiaanse partners, waardoor ook moeilijk bereikbare plaatsen toch bereikt kunnen worden. Dit maakt het mogelijk om kleine zendingen met kleine auto’s te vervoeren voor klanten. Vervoer Italië vergt de nodige flexibiliteit en dit logistiekbedrijf heeft het. Voor het vervoer Italië zijn er ook veel en zeer veelzijdige combinaties beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om 24-uurs ‘door-to-door’ service aan te bieden aan de vele klanten. Wekelijks vertrekken er zo een 80 combinaties vanuit Nederland naar het Zuid-Europese land. Onder deze combinaties vallen bijvoorbeeld enkele pallets, volle auto’s, maar ook grootschalige projecten. Het feit dat het vervoer Italië de specialiteit is van deze onderneming, betekent natuurlijk niet dat u als klant alleen hier terecht zou kunnen voor vervoer Italië. Naast deze service heeft het logistiekbedrijf haar klanten namelijk nog veel meer te bieden. Denk hierbij aan transport van en naar China, Amerika, het Midden-Oosten en ook vele Europese landen. Twijfel dus vooral niet om direct contact op te nemen met het bedrijf om uw mogelijkheden en kansen op het gebied van transportdiensten te ontdekken en te overleggen. Kijk op de website voor de contactgegevens en bel, mail of schrijf direct. Al uw vervoersdiensten zijn bij deze onderneming zonder twijfel in zeer goede handen.


Comments are closed.