Auto's en Motoren

Altijd een eerlijke prijs bij onze garage in Hengelo

dinsdag, 29-1-2019  

Eens in de zoveel tijd heeft uw auto een beurt nodig. Daarnaast is ook de APK een vast onderdeel van de onderhoud van uw auto. Daarvoor kunt u naar een garage in Hengelo gaan. Een garage in Hengelo kan niet alleen deze onderhoud voor u uitvoeren, maar u bent ook altijd verzekerd van een eerlijke prijs en de beste kwaliteit. Een garage in Hengelo waar u terecht kunt is Autoservice Jan Dekker. Deze garage in Hengelo heeft alles in huis om zowel de standaard onderhoudsdiensten uit te voeren als uw auto uit te deuken. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en hoe u met ons in contact kunt komen.

Voor meer dan alleen reparaties gaat u naar onze garage in Hengelo

Bij een garage in Hengelo kunt u terecht voor een onderhoudsbeurt aan uw auto. Door jaarlijks uw auto te laten onderhouden, blijft uw auto veilig en betrouwbaar. Zo komt u minder snel langs de kant te staan. Ook als u weinig kilometers rijdt, is het verstandig om onderhoud uit te laten voeren bij een garage in Hengelo. De olie kan namelijk verouderen en verliest haar smeercapaciteit als u weinig kilometers rijdt. Het vocht wat u in de koude periode tegen uw voorruit ziet, zit ook in uw motor. Dit vermengt zich bij het starten met de olie. Bij korte ritten krijgt het water geen tijd om te verdampen, waardoor langzaam de smeercapaciteit van de olie vermindert. Daarom is het belangrijk om eens in het jaar de olie te laten verversen. Hierbij kunt u gelijk de rubbers en slangen van uw auto laten nakijken, zodat u veroudering tegen kunt gaan en droogtescheuren en slijtage voor blijft. Naast dit onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor:

  • APK keuringen
  • Reparaties
  • Onafhankelijk aankoopadvies
  • Camperonderhoud
  • Airco-onderhoud
  • Diagnoseapparatuur
  • Schadeherstel
  • Uitdeuken zonder slijten

Al deze zaken kunt u laten uitvoeren door onze ervaren monteurs in onze garage in Hengelo. Wij bekijken altijd de mogelijkheden met u en zullen nooit aan de reparatie beginnen zonder dat u daar toestemming voor geeft. Daarom maken wij altijd een passende prijsindicatie voor de reparaties, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo ook voor onze schadeherstel en het uitdeuken van uw auto. Daarnaast heeft u bij ons altijd de BOVAG-garantie, waardoor wij de hoge kwaliteit van onze diensten en producten aan u kunnen garanderen. Zo weet u bij onze garage in Hengelo altijd dat u altijd de beste service en de beste originele onderdelen voor uw auto heeft.

Wij laten u niet langs de kant van de weg staan

Autoservice Jan Dekker is uw garage voor al het onderhoud en reparaties aan uw auto of camper. Wij hebben jarenlange ervaring en ontwikkelen onszelf iedere dag om mee te gaan met de nieuwe trends binnen het vakgebied. Hierdoor kunnen wij met de nieuwste technologie├źn werken, waardoor wij alle problemen aan uw auto binnen een korte tijd verholpen hebben. Bij ons staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Daarom zullen wij altijd alle tijd voor u en uw auto nemen, samen een rondje langs de auto lopen om te zien waar de problemen zitten en u zo van alle wensen en eisen voorzien. Door onze BOVAG-garantie kunnen wij u altijd de beste kwaliteit bieden en geniet u ook van deze garantie als u de onderdelen in onze garage laat vervangen. Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op autoservicejandekker.nl. U kunt hier ook het contactformulier invullen. Dan nemen onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op.


Comments are closed.