Nieuws

De sportieve, luxe en elegante Gran Turismo: Alfa GT Imola

donderdag, 21-11-2013  

De Alfa GT Imola maakt het productaanbod van de Alfa GT compleet. In de Alfa GT Imola is het sportieve karakter van de Gran Turismo succesvol gecombineerd met luxe en elegantie. De Alfa GT Imola, gebaseerd op de Alfa GT Distinctive, kent een zeer uitgebreide standaarduitrusting. Zowel het interieur als het exterieur is voorzien van sportieve en comfortabele extra’s, waarmee de Alfa GT Imola een allround sportcoupé is. Bovendien is de Alfa GT Imola voorzien van een winterpakket voor extra gebruiksgemak tijdens de wintermaanden. De Alfa GT Imola is verkrijgbaar vanaf € 34.995,-.

De Alfa GT Imola is leverbaar met een 1.8 T. Spark 16V, een 2.0 JTS benzinemotor of een 1.9 JTDm 16V dieselmotor. De Alfa GT Imola is voorzien van de luxe standaarduitrusting van de Alfa GT Distinctive, welke ondermeer gekenmerkt wordt door lederen bekleding, zes airbags, cruise control en een geavanceerde Bose geluidsinstallatie. De dieselversies zijn uitgerust met roetfilter. Naast dit luxe standaardpakket is de Alfa GT Imola uitgerust met warmtewerend donker glas in de achterzijruiten, lichtmetalen 17” velgen (spaakdesign) met 215/45 banden, xenon koplampen met sproeiers, parkeersensoren in de achterbumper en een winterpakket met verwarmbare ruitensproeiers en verwarmbare voorstoelen.

Met de Alfa GT Imola biedt Alfa Romeo een uitstekende aanvulling op het uitgebreide productgamma van de Alfa GT. Sinds de introductie van de Alfa GT in 2004 is de sportcoupé niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het karakteristieke, sportieve design spreekt nog altijd tot de verbeelding. Technisch geavanceerde motoren en een veelzijdige, dynamische vormgeving staan garant voor maximaal rijplezier en maken van de Alfa GT een zeer succesvolle, sportieve verschijning.


Comments are closed.