Nieuws

Een goede laadkabel

donderdag, 11-9-2014  

Bent u net de trotse eigenaar geworden van een mooie elektrische auto? Hebt u een goede daad gedaan voor het milieu en gaat u vanaf nu af aan alleen nog maar op groene stroom rijden? Dan is dit natuurlijk wel een pluim waard. Maar bij zo’n automobiel hoort natuurlijk ook een zogeheten laadkabel. Een laadkabel is een kabel die u kunt gebruiken om de auto weer op te laden bij een oplaadpunt. Nu wil het wel eens zo zijn dat de elektrische wagen erg voordelig is, maar dat u alsnog veel geld neer moet tellen voor een zogenaamde laadkabel. En zeg nou zelf, daar zit u toch helemaal niet op te wachten? Omdat wij dit maar al te goed snappen, maken wij het u gemakkelijk. Wij leveren namelijk een laadkabel die een stuk voordeliger is dan de kabels die u bij andere firma’s aantreft. Het goede nieuws is dus dat u helemaal niet meer te diep in de buidel hoeft te tasten voor een laadkabel, ook niet als het om een hele speciale soort gaat. Kortom, als u voor De Laadkabelshop kiest, dan hoeft u geen dief te zijn van uw eigen portemonnee. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Wij hebben veel ervaring op dit gebied opgedaan en daarom kunnen wij u altijd van dienst zijn met een passende oplossing. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. U hoeft er bij ons dus niet bang voor te zijn dat u spijt zult krijgen van uw keuze voor ons. Hak dus vandaag nog de knoop door en breng eens een bezoekje aan onze mooie website. Daar vindt u in de eerste plaats heel veel informatie over de laadkabel. Ten tweede vindt u daar natuurlijk ons uitgebreide assortiment op dit vlak. Wij hopen u in ieder geval zo spoedig mogelijk te zien op onze site.

Wist u dat een echte laadkabel helemaal niet duur hoeft te zijn?

Het is een feit dat veel mensen denken dat een originele laadkabel erg veel kosten met zich mee zal brengen. Gelukkig is dit niet per se nodig. Als u voor De Laadkabelshop kiest, dan hoeft u niet te diep in de buidel te tasten voor een laadkabel, omdat wij altijd veel korting geven. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst even van de hoed en de rand weten voordat u een besluit neemt of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Wilt u eerst weten hoe de vork precies in de steel zit, zodat u er zeker van kunt zijn dat er bij ons geen addertje onder het gras zit? Wij kunnen het ons maar al te goed voorstellen dat u graag een weloverwogen keuze wilt maken. Dat is per slot van rekening ook een stuk beter dan zomaar impulsief een beslissing nemen. Daarom informeren wij u graag uitgebreid over onze aanbiedingen. Verder kunnen wij u altijd een gedegen advies geven over welke laadkabel het beste bij uw elektrische auto past. Op die manier wordt u bij ons altijd goed op weg geholpen en komt u altijd met de juiste laadkabel thuis. Vraagt u zich ten slotte ook nog af hoe het mogelijk is dat wij zo goedkoop zijn? Dat kunnen wij u wel even uit de doeken doen. Wij kunnen de laadkabel zo voordelig aan onze klanten leveren, omdat wij grootschalig inkopen. En dit brengt een enorm kostenvoordeel met zich mee. Doordat wij onze bedrijfskosten dus laag weten te houden, hoeven wij geen hoge prijzen aan onze klanten door te berekenen. En zo komt het dat u in De Laadkabelshop de allergoedkoopste laadkabel aan kunt schaffen.

Informatie over de laagste prijs garantie

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u er echt van verzekerd wilt zijn dat u het goedkoopste van het goedkoopste wilt hebben. Wij snappen namelijk dat u graag voor een dubbeltje op de eerste rang zit en niet graag meer betaalt dan strikt noodzakelijk is. Daarom geven wij u met genoegen de laagste prijs garantie op al onze producten. Dit betekent dat als u een laadkabel hebt gezien die bij een andere winkel nog goedkoper is, u het verschil van ons terugkrijgt. Op die manier bent u er altijd van verzekerd dat u de meest voordelige deal te pakken hebt. U merkt al wel dat wij het goed met onze klanten voor hebben. Wij durven dan ook gerust te stellen dat de klant bij ons nog echt koning is. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen waar u van kunt profiteren als u met ons in zee gaat:

  • een aantrekkelijke prijs kwaliteit garantie
  • een geweldige service waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • een gratis verzending als uw bestelling boven de 50 euro uitkomt
  • de mogelijkheid om een goed advies in te winnen
  • een sterk afgeprijsde tas om de laadkabel in op te bergen
  • en nog veel meer!

Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet voor een laadkabel van De Laadkabelshop.nl te kiezen. Hebt u nog vragen over ’t een of ’t ander? Wilt u iets meer informatie hebben voordat u een besluit neemt? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen uitgebreid.


Comments are closed.