Nieuws

Uw nieuwe auto: de Mitsubishi Spacestar

zondag, 22-2-2015  

Eens in de zoveel tijd bent u wel weer toe aan een nieuwe auto. Tegenwoordig zijn de auto’s die er te koop zijn van alle moderne gemakken voorzien. Zo zijn er auto’s met elektrische motoren, elektrische deurvergrendeling, en allerlei andere zaken die het autorijden nog aangenamer maken. Bovendien is het ook belangrijk dat auto’s energiezuiniger zijn. Dat is goed voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee, want u bent minder brandstof kwijt. Neem nu de Mitsubishi Spacestar. Dat is typisch een voorbeeld van een moderne auto die heel zuinig rijdt. U rijdt met één liter brandstof maar liefst 25 kilometer. Daarnaast beschikt de Mitsubishi Spacestar over de speciale ClearTec technologie. Die zorgt ervoor dat u met een bijzonder lage CO2-uitstoot kunt rijden. Daardoor is de Mitsubishi Spacestar een van de zuinigste auto’s in deze prijsklasse. De Mitsubishi Spacestar is nu te bewonderen bij alle locaties van Bennie Wilmink, te vinden in Azelo, Almelo en Enschede.

Kenmerken Mitsubishi Spacestar

De Mitsubishi Spacestar kenmerkt zich door het zeer compacte uiterlijk. Daardoor is het mogelijk een zeer kleine draaicirkel te maken, van 9,2 meter. Dit maakt de auto uitermate geschikt voor verkeer in de stad, waar u wendbaar en snel moet zijn. De auto heeft een strak maar speels uiterlijk, en is zowel van binnen als buiten van alle gemakken voorzien. Het interieur is zeer comfortabel, met verstelbare stoelen en stijlvolle bekleding. De auto is uitgerust met een 1.0 liter benzinemotor, die krachtige prestaties levert. Er zijn een aantal opties als u voor een Mitsubishi Spacestar kiest:

  • Spacestar Entry
  • Spacestar Inform
  • Spacestar Bright
  • Spacestar Intense
  • Spacestar Intense+
  • Spacestar Invite CVT
  • Spacestar Intense CVT
  • Spacestar Instyle CVT

Elk van de modellen heeft haar eigen kenmerken. De Spacestar Entry is al verkrijgbaar voor 8,990 euro en is daarmee de goedkoopste optie. Dat wil echter niet zeggen dat dit een minimaal pakket behelst. Deze voordelige Mitsubishi Spacestar is net zo goed van alle gemakken voorzien. Wilt u echter nog meer comfort, dan kunt u kiezen voor een van de luxere uitvoeringen. Voor 15,990 euro bent u in het bezig van een Mitsubishi Spacestar Instyle CVT, waarbij u een ingebouwd navigatiesysteem krijgt en een achteruitrijdcamera. Omdat er zoveel keuze is, is het eenvoudig een model te vinden dat helemaal bij uw wensen en behoeften past. De achterbank is inklapbaar, waardoor u met de Mitsubishi Spacestar een zeer veelzijdige en praktische auto in handen heeft. U kunt zowel spullen vervoeren met deze auto, als passagiers meenemen. De auto is uitermate geschikt voor het rijden in de stad, maar kan uiteraard ook worden gebruikt daarbuiten. Ten slotte is de auto voorzien van alle voorzieningen op het gebied van veiligheid, zoals de aanwezige airbags. U weet zeker dat u zelf, en uw passagiers, veilig de weg op kunnen. Dat maakt dat u met een gerust hart kunt genieten van alle uitvoeringen van deze auto. Tel daarbij op het mooie uiterlijk dat tijdloos is, waardoor u nog lang plezier zult hebben van uw Mitsubishi Spacestar. U krijgt bovendien 5 jaar garantie op uw auto. Als er iets aan de hand is kunt u daarom altijd contact opnemen om samen te zoeken naar een passende oplossing. Daarnaast is het ook mogelijk informatie in te winnen over aanvullende pakketten en tips over onderhoud van uw auto, om uw auto in topconditie te houden. De Mitsubishi Spacestar is met zijn lage prijs en compacte uiterlijk daarom een perfecte auto voor een startende bestuurder.

Service

Als u interesse hebt in het aanschaffen van een Mitsubishi Spacestar kunt u vrijblijvend informeren naar de vele opties. Omdat er een keur aan modellen verkrijgbaar is, kunt u op verschillende manieren informatie inwinnen. Het is aan te raden u goed in te lezen in de diversie opties voor u een proefrit aanvraagt. U kunt online foto’s en video’s bekijken van de modellen, brochures aanvragen of gemakkelijk op de website de verschillende modellen vergelijken. Zo komt u er gemakkelijk achter welke specificaties er bij elk model horen, en komt u er achter welk model het beste bij u past. Als u eenmaal overtuigd bent van een van de modellen in de lijn, kunt u online een proefrit aanvragen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend, maar wel zo gemakkelijk. Als u niet in het oosten van het land woont, is het wel zo prettig zeker te weten dat uw proefrit gegarandeerd is. Anders rijdt u helemaal voor niets naar een van de locaties van Bennie Wilmink. Een proefrit geeft u de gelegenheid de auto in het echt te zien en te ervaren. Als u toch niet helemaal tevreden bent kunt u altijd een van de andere modellen testen. Omdat er acht modellen te verkrijgen zijn, elk met hun eigen specificaties en voordelen, zal er altijd een tussen zitten die u bevalt. Bovendien is de Mitsubishi Spacestar verkrijgbaar in tien verschillende kleuren. Het is ook mogelijk uw oude auto in te ruilen. Zo krijgt u korting op uw nieuwe Mitsubishi Spacestar. De inruilwaarde van uw huidige auto kunt u eenvoudig berekenen op de website. Gaat u daarvoor naar http://www.mitsubishi-space-star.nl/. Hier vraagt ook uw gratis proefrit aan. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen, dan worden al uw vragen zo snel mogelijk beantwoord. U vindt de contactinformatie op de website, zodat u te allen tijde contact op kunt nemen als het u uitkomt. Wij hopen u snel weg te zien rijden met uw nieuwe Mitsubishi Spacestar!


Comments are closed.