Transport en Logistiek

Transport Bosnië Herzegovina

dinsdag, 21-4-2015  

Voor veel ondernemers kan het een uitdaging zijn om ook de markt in Bosnië Herzegovina aan te boren. Want vanuit Nederland naar Bosnië Herzegovina reizen kost veel tijd en al helemaal voor de goederen die u wilt vervoeren. Maar als u zich over deze afstand heen zet, dan kunt u in Bosnië Herzegovina veel bereiken. Om u te helpen heeft RUGO Logistics BV een team van specialisten, die veel weten over Bosnië Herzegovina en transport. Bosnië Herzegovina is zo voor u goed te bereiken, want samen met u zetten we een goed plan op, specifiek voor uw transport. Bosnië Herzegovina is zo gemakkelijk te maken met onze vrachtwagencombinaties. Binnen 5 of 6 dagen kunnen we uw goederen naar Bosnië Herzegovina vervoeren, zodat u zo snel mogelijk kunt inspelen op veranderingen in de markt.

De beste oplossingen voor uw transport Bosnië Herzegovina

RUGO Logistics BV is uniek, want wij hebben jarenlang ervaring met het transport tussen Nederland en Noord, Oost- en Centraal Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Denekamp, vlakbij een belangrijk kruispunt voor het verkeer tussen Nederland en Noord, Oost- en Centraal Europa. Vanaf dit belangrijke kruispunt vertrekken al onze charters, voor een snel transport. Bosnië Herzegovina bedienen we zo gemakkelijk en snel. En in ons hoofdkantoor kunt u ook een gesprek voeren met onze specialisten. Zij komen vaak in Bosnië Herzegovina en hebben goede contacten daar. Op deze manier zijn we altijd op de hoogte van de laatste veranderingen en weten we precies wat nodig is voor een snel transport. Bosnië Herzegovina komt zo nog dichterbij. Het bijzondere aan RUGO Logistics BV is dat bij ons kleinere zendingen geen probleem zijn. Omdat al onze charters langs ons hoofdkantoor gaan, kunnen we daar meerdere kleine zendingen combineren tot een groot transport. Bosnië Herzegovina is zo goedkoop te bereiken. Maar natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor een groter transport. Bosnië Herzegovina ligt op een grote afstand, dus is het begrijpelijk als u grote zendingen in een keer wilt verzenden. Al het transport wordt klaar gemaakt in ons hoofdkantoor, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport. Bosnië Herzegovina kan soms ingewikkeld lijken, maar omdat onze specialisten alles afhandelen in Denekamp zijn er geen problemen in Bosnië Herzegovina. Naast ons hoofdkantoor in Denekamp hebben we ook een vaste overslag terminal in Bosnië Herzegovina. Zo is er altijd een plek waar uw goederen terecht kunnen en hoeft u zich geen zorgen te maken als de charter net iets later aankomt. Want vanuit deze terminal maken onze relaties in Bosnië Herzegovina afspraken met de eindbestemming van uw goederen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het voltooien van het transport. Bosnië Herzegovina is zo gemakkelijk te bedienen. En omdat al onze vrachtwagens voorzien zijn van mobiele telefoons, weten wij altijd waar de vrachtwagen is en u dus ook.

Transport Bosnië Herzegovina: ons specialisme

Wij werken al jarenlang in Bosnië Herzegovina, dus we weten alle ins en outs van het land. Met onze expertise en ervaring kunnen we u helpen in het opzetten van uw handelsrelaties en het transport. Bosnië Herzegovina kent echter wel verschillende feestdagen, die uw transport kunnen vertragen. Daar moet u dus wel rekening mee houden. In Bosnië Herzegovina worden de volgende feestdagen aangehouden:

  • 1 en 2 januari
  • 2 maart
  • 3, 6 en 27 april
  • 1, 5, 14 en 25 mei
  • 24 september
  • 25 november
  • 25 december

Op deze dagen kan uw handelsrelatie waarschijnlijk de goederen niet aannemen, dus daar moet u rekening mee houden. In tegenstelling tot sommige landen kent Bosnië Herzegovina geen rijverboden op feestdagen of in het weekend, zodat u daar geen limitatie in kent. Dat zorgt voor een gemakkelijk transport. Bosnië Herzegovina is dus gemakkelijk te bereiken, vooral omdat wij de plaatselijke regelgeving voor u controleren. Met onze eigen partner in Bosnië Herzegovina helpen we u met de plaatselijke regelgeving en met het inklaren of opslaan van uw goederen. Deze partner overlegt met onze Bosnië Herzegovina specialist, zodat we samen voor kunnen zorgen voor het perfecte transport. Bosnië Herzegovina kennen we goed, want we hebben verschillende lokale contacten. Ook voor de import van goederen bent u bij ons aan het goede adres. Door de terminal in Bosnië Herzegovina is de import van goederen net zo gemakkelijk als de export. Bent u dus op zoek naar een partner voor het vervoer van goederen naar en van Bosnië Herzegovina? Dan bent u bij RUGO Logistics BV aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en goede contacten weten we precies wat nodig is voor een snel en gemakkelijk transport. Bosnië Herzegovina komt zo erg dichtbij en wordt het gemakkelijk om met uw partners in Bosnië Herzegovina handel te drijven. Wij zorgen voor een transittijd van 5 tot 6 dagen, goede communicatie met uw handelspartners, naleving van de plaatselijke regelgeving en een zorgvuldig vervoer van uw goederen. Dus neemt u voor het transporteren van uw goederen naar Bosnië Herzegovina contact op met RUGO Logistics BV en wij helpen u graag. Binnen enkele dagen hebben we voor u een offerte opgesteld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En als u nog vragen heeft, dan kunt u altijd langs komen voor een gesprek met onze specialisten. Zij kunnen u dan precies vertellen waar u op moet letten bij het transport. Bosnië Herzegovina is voor u dus makkelijk te bereiken, met onze uitstekende service.


Comments are closed.