Nieuws

Plasti dip

zondag, 21-12-2014  

Wilt u uw auto eens versieren of in het zonnetje zetten? Dan kunt u het beste plasti dip gebruiken. Dit zijn spuitbussen waar een soort vloeibare rubber uitkomt. Daarmee kunt u uw auto op diverse manieren versieren en accentueren zodat u zeer zeker op gaat vallen tijdens uw ritjes over de snelwegen in het land. Nadat het rubber is opgedroogd hebt u er nooit meer omkijken naar en gaat het erg lang mee, zeker als u de plasti dip bij ons komt bestellen want wij leveren enkel plasti dip van hoge kwaliteit. Hebt u genoeg van de plasti dip dan is het wel zo dat u het er weer eenvoudig af kunt halen zodat u vervolgens een nieuwe laag plasti dip aan kunt brengen, geheel in uw nieuwe stijl. Dat maakt dit proces herhaalbaar en erg leuk. Probeer het dus eens uit, u kunt beginnen met een enkel onderdeel en dan zien hoever het u brengt. U zit immers nergens aan vast en er is nauwelijks sprake van onderhoud. Natuurlijk neemt u de plasti dip onderdelen mee tijdens een wasbeurt maar het is vrijwel tegen alles bestand dus u hoeft er niet extra voorzichtig mee om te gaan. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren en ziet u het al voor zich? Kijkt u dan eens op onze website, paintdipcenter.nl, dan ziet u meteen wat wij allemaal aan plasti dip in huis hebben en wat het u gaat kosten. Dat zal u overigens behoorlijk meevallen want wij kunnen een lage prijs garanderen. Het mooie is dat u de plasti dip ook nog eens online kunt bestellen zodat u hier uw huis niet eens voor uit hoeft. Dat betekent dat u hoog en droog kunt gaan wachten op uw pakketje en u dit vervolgens in uw eigen garage of op de stoep kunt gaan uitproberen. Dit is echt een rage of trend aan het worden dus wees er als de kippen bij, u zult er zeer zeker geen spijt van krijgen!

Bent u benieuwd wat plasti dip nu precies is? lees gauw verder

Dit zijn een aantal van de vele pluspunten die we zo kunnen bedenken als u ervoor kiest om plasti dip te gebruiken.

  • Zeer flexibel, het scheurt of barst niet na langdurig gebruik.
  • Eenvoudig weer verwijderbaar zoals we hierboven al beschreven. Bent u de plasti dip zat? Dan kunt u het er met een speciaal middeltje weer vanaf halen en van voren af aan opnieuw beginnen met het aanbrengen van een nieuwe laag plasti dip. Reken maar dat u er geen genoeg van zult krijgen.
  • Het isoleert zodat u uw auto minder snel zult hoeven te verwarmen in de koudere tijden van het jaar.
  • Het biedt grip en dat kan nooit kwaad.
  • Het is zeer duurzaam en biedt daardoor weerstand tegen weersinvloeden en chemicaliën. Zure regen zal dan ook geen problemen opleveren net als de schoonmaakmiddelen die u gebruikt om uw auto te reinigen.
  • Veel verschillende kleuren leverbaar, dat zult u snel zien als u eens een kijkje neemt op de website.

U leest het, redenen te meer om eens wat plasti dip te kopen en te proberen op uw auto. Zeker als u van auto tunen houdt is dit spul onmisbaar. Veel mensen zijn u dan ook al voorgegaan maar iedereen heeft weer een ander design. Daardoor houdt u het simpel en toch erg origineel omdat u zelf in de weer bent met het ontwerpen van de perfecte plasti dip tekeningen, mozaïeken, designs en ga zo maar door. Op het internet vindt u vele voorbeelden, probeer dit eerst eens uit als u nog een beginner bent. Maar hoe vaker u dit gaat doen, des te leuker het en uitdagender het wordt.

Bestelt u eens online, dat zal zeker lonen

U kunt plasti dip niet alleen gebruiken op uw auto maar ook op andere voorwerpen en producten. Het is tevens dekkend op allerlei materialen waaronder naast het aluminium van uw auto: glas, hout, plastic, rubber en gereedschap, hoewel dat laatste natuurlijk niet een materiaal is. Maar gereedschap wordt vaak gemaakt van stevige legeringen, zware metalen en dergelijke. Zoals vanadium en titanium. Wilt u hierop dip gebruiken? Dan is dat dus geen enkel probleem. Plasti dip is bij ons online te bestellen. Wilt u dit als particulier doen of als zakelijke onderneming? Bij ons kan het allemaal. Geeft u het van te voren eventjes aan, dan weten wij hoeveel plasti dip we in huis moeten halen om aan uw wensen tegemoet te kunnen komen. Maar wij zijn van geen kleintje vervaard dus daag ons gerust eens uit. Daar draaien wij onze handen niet voor om. Neemt u bij vragen dan ook snel even contact op met onze klantenservice. Zij zullen uw vragen omtrent plasti dip in no time kunnen beantwoorden want zij weten alles van dit prachtige product. Wilt u dit liever in een van onze winkels komen bestellen? Dat kan want wij hebben maar liefst vier vestigingen in Twente. Bent u dar in de buurt, loop dan eens een winkel binnen, dan kunt u de dip met eigen ogen zien. We zitten in Oldenzaal, Almelo en we hebben twee winkels in Enschede. Betalen doet u natuurlijk via een online betaalservice als u er voor kiest om online te bestellen. U kunt daarvoor gebruik maken van de twee bekendste services te weten PayPal en iDeal. Dan weet u zeker dat het allemaal veilig en betrouwbaar gebeurt.


Comments are closed.