Nieuws

Op zoek naar een Suzuki Celerio

woensdag, 18-2-2015  

Als u op zoek bent naar een nieuwe auto, kunt u kiezen uit talloze modellen en merken. Er kunnen uiteenlopende redenen zijn waarom u een nieuwe auto wilt. Misschien vindt u uw oude auto niet meer mooi, is hij kapot, kwijt of gestolen. Dat zijn allemaal vervelende situaties, want u hebt geen persoonlijk vervoer meer tot uw beschikking. Natuurlijk kunt u het openbaar vervoer nemen, of op de fiets gaan, maar een eigen auto is toch wel ideaal. Met een auto kunt u op elk moment van de dag vertrekken, en bent u niet afhankelijk van de vertrektijden van het openbaar vervoer. Bovendien kunt u van deur tot deur reizen, wel zo comfortabel. Als u op zoek bent naar een veilige en betrouwbare auto moet u zeker eens de aanschaf van een Suzuki Celerio overwegen. Hieronder leest u meer over de vele voordelen die een Suzuki Celerio u biedt. Voor de scherpste tarieven en de beste service kijkt u op www.suzukicelerio.nl. Hier vindt u de mooiste uitvoeringen van dit type auto tegen de beste prijzen. Zo rijdt u in een mum van tijd weg in uw nieuwe Suzuki Celerio. U wilt nooit meer een andere auto!

Voordelen van Suzuki Celerio

Rijden in een Celerio is een ervaring op zich. Autofabrikant Suzuki staat bekend om het afleveren van kwalitatief goede auto’s die voldoen aan alle veiligheidseisen. Als u kiest voor een Suzuki, kiest u voor een auto waar u lang plezier van zult hebben. De auto beschikt over allerlei prettige eigenschappen die het rijden tot een plezier maken. www.suzukicelerio.nl biedt u een overzicht van de soorten Suzuki Celerio’s die beschikbaar zijn. U kunt kiezen uit:

  • Suzuki Celerio Economy
  • Suzuki Celerio Comfort
  • Suzuki Celerio Exclusive

Op de website leest u welke voordelen er bij elke klasse auto zitten. Zo kunt u bij de aanschaf van een Suzuki Celerio Economy genieten van de laagste prijs, met schakelindicatie, LED-dagrijverlichting inclusief bandenspanning-controlesysteem. Als u kiest voor Comfort kunt u onder andere kiezen voor centrale deurvergrendeling, en bij de Exclusive uitvoering kunt u een luxe uitvoering verwachten. U kunt elk model op de website uitgebreid bekijken en de specificaties zien. Zo kunt u op uw gemak rustig een keuze maken voor het model dat het beste bij u past. De Suzuki Celerio in prijsklasse Economy is er al voor 9,999 euro. Zo is een Suzuki voor iedereen betaalbaar. Bovendien is dit type auto erg geschikt voor u als u een klein gezin heeft. De auto beschikt over vier zitplaatsen, alle vier uitgerust met een airbag. Een Suzuki Celerio is daarmee een compacte en handige auto, maar wel zo ruim dat u er comfortabel in kunt rijden. Ideaal voor een autovakantie met uw kleine kinderen. Ook met zijn tweeën is de auto goed te benutten voor een autovakantie of kortere uitjes, omdat de auto beschikt over ruimte voor bagage. Maar liefst 254 liter. Als u geen personen meeneemt op de achterbank kunt u hier al uw koffers en overige bagage kwijt. Met een Celerio rijdt u zo naar het strand in Nederland of net over de grens. U hoeft daarbij niet bang te zijn dat uw auto er zomaar mee ophoudt, want een Celerio is een uiterst betrouwbaar model. Bij de aanschaf van een Suzuki Celerio Exclusive kunt u bovendien rekenen op extra luxe voordelen. Daarnaast worden alle modellen geleverd met 3 jaar garantie, en is de auto bijzonder zuinig. U rijdt op 1 liter brandstof ruim 27 kilometer. Dan worden uitjes met de auto pas echt een plezier!

De beste leverancier

U kunt voor de aanschaf van de Suzuki Celerio in verschillende uitvoeringen terecht bij de autospeciaalzaak van Bennie Wilmink. Er zijn verschillende vestigingen waar u terecht kunt. Zo kunt u de auto’s komen bekijken in Enschede, Almelo en Azelo. Op werkdagen zijn de vestigingen geopend van 9:00 tot 18:00 uur ’s avonds, de donderdag uitgezonderd. Dan bent u tot 20:00 uur welkom. Op zaterdag kunt u van 9:00 tot 16:00 uur langskomen. Bij vragen over de verschillende uitvoeringen van de Suzuki Celerio kunt u uiteraard contact opnemen met de leverancier. Deze is telefonisch bereikbaar. Het is ook mogelijk online een offerte aan te vragen, zodat het mogelijk is vooraf te bepalen hoeveel u in totaal kwijt bent aan de aanschaf van uw Suzuki Celerio. Daarnaast kunt u de brochure downloaden via de website of zelfs een proefrit aanvragen. Zo weet u zeker dat u een testrit kunt maken in de auto van uw keuze op de dag dat het u het beste uit komt. Als u van ver moet komen om een Suzuki Celerio te bekijken, staat u gegarandeerd niet voor een dichte deur. U kunt te allen tijde vrijblijvend een proefrit maken om te zien of de auto bij u past. Daarbij kunt u op de website foto’s en video’s bekijken van de diverse modellen, en meer informatie opvragen over de specificaties van elk model. Ook is het mogelijk de auto’s te bekijken in de kleuren die beschikbaar zijn: rood, zwart, blauw, zilver, rood, wit en groen. Met zoveel keus zit er altijd een kleur bij die u mooi vindt. Komt u gerust eens langs voor meer informatie of een kennismaking met de beste leverancier van de Suzuki Celerio. Voor u het weet rijdt u weer naar huis met uw nieuwe favoriete auto!


Comments are closed.