Nieuws

Het beste vervoersmiddel vinden op Trucks.nl

donderdag, 30-10-2014  

Het vervoeren van grote hoeveelheden producten of grote voorwerpen is niet gemakkelijk. Als klein bedrijf is het meestal niet mogelijk om een eigen voertuig waarmee dit mogelijk is aan te schaffen. Daarom huren veel bedrijven externe bedrijven in, om het transport van de grondstoffen en onderdelen die nodig zijn voor de productie mee vorm te geven. Ook voor het verspreiden van de eindproducten is in veel gevallen een groot voertuig nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote elektrische apparaten, meubels of machines. Transportbedrijven gebruiken over het algemeen trucks, in het Nederlands ook wel bekend als vrachtwagens, voor het vervoeren van producten. Trucks zijn echter niet goedkoop, waardoor het opstarten van een transportbedrijf niet een gemakkelijke opgave is. Een truck heeft een hoge aanschafprijs en daarnaast ben je ook flink wat centen kwijt aan het onderhoud. Er zijn gelukkig diverse mogelijkheden om op een betaalbare manier aan trucks te komen. Een van deze manieren is via de website www.trucks.nl. Op Trucks.nl vind je een groot aanbod aan gebruikte voertuigen. Het bedrijf, Trucks.nl B.V., heeft al meer dan veertien jaar ervaring in deze branche en biedt heel veel verschillende soorten gebruikte trucks aan. Door het goede systeem waarmee het bedrijf werkt vind je op Trucks.nl als aanbieder van gebruikte trucks de beste mogelijkheid om je truck kwijt te raken, en kun je als zoekende op een gemakkelijke manier aan betaalbare, goede trucks komen. Trucks.nl is echter niet een standaard website van een bedrijf dat eigen producten aanbiedt, die door de klanten gekocht kunnen worden. Ben je nieuwsgierig naar hoe deze website werkt, wil je een truck te koop aanbieden of wil je juist een truck aanschaffen? Lees dan verder.

Vraag en aanbod op Trucks.nl

Trucks.nl werkt niet op dezelfde manier als veel andere websites. Vaak biedt een bedrijf producten aan de klanten aan, die op voorraad zijn en ook door het bedrijf geleverd worden. Dit is echter bij Trucks.nl niet het geval. Op deze website is het namelijk mogelijk voor transportbedrijven of andere bedrijven die een truck in de aanbieding hebben, om het aanbod online te zetten op verschillende websites. Trucks.nl biedt de mogelijkheid om een advertentie met kleurenfoto te plaatsen op een aantal verschillende sites, waar partijen die een truck willen aanschaffen op kunnen kijken. Voor het luttele bedrag van 300 euro per jaar kun je je bedrijf, dat trucks aanbiedt, al laten noemen op de dealerpagina van Trucks.nl. Hierbij wordt het bedrijfslogo getoond, inclusief een link naar de website van het desbetreffende bedrijf. Ook is het mogelijk om voor 150 euro per maand met een maximum van 50 voertuigen zelf de voorraad toe te voegen aan de database van Trucks.nl. Ook wordt uw bedrijfslogo en de link naar uw website op Trucks.nl geplaatst. Voor een verdubbeling van het aantal voertuigen dat u kunt toevoegen aan de database betaalt u 75 euro per maand extra. Nu zult u denken: wat is de toegevoegde waarde van het plaatsen van mijn aanbod op Trucks.nl? Dit is heel simpel: Trucks.nl is een van de eerste zoekresultaten in Google, als er wordt gezocht naar een mogelijkheid om trucks aan te schaffen. Dit komt door de goede manier van marketing op het internet, onder andere door zoekmachineoptimalisatie. Dit is een speciale manier van marketing, waarmee je er op een slimme manier voor zorgt dat je website hoger in de zoekresultaten van een zoekmachine als Google terechtkomt. Mede door deze slimme marketing is Trucks.nl een website die ook vanuit het buitenland vaak wordt bezocht door klanten die op zoek zijn naar een truck. Dit is voor ieder bedrijf natuurlijk heel aantrekkelijk.

Verkoop je trucks gemakkelijk

Op Trucks.nl is het heel gemakkelijk om je trucks te verkopen. Je kunt een van de hierboven beschreven pakketten aanschaffen en de rest wordt voor je gedaan. Als je kiest voor het pakket waarbij jouw aanbod in de database van Trucks.nl terechtkomt, kun je je gehele aanbod toevoegen en staan alle trucks dus op de website. Als er vervolgens door een potentiële klant wordt gezocht, is er een kans dat uw truck voor deze klant de beste keuze is. Trucks.nl beschikt over een handig zoeksysteem, waarbij de bezoeker van de site verschillende criteria kan invoeren:

  • categorie
  • merk
  • opbouw/uitvoering
  • bouwjaar van en tot
  • land
  • zoektekst
  • extra’s: ABS, EBS, Airco, schade, intarder, retarder, standkachel
  • euro 1,2,3,4,5 of 6

Het is dus voor de klant gemakkelijk om precies dat aanbod te zien te krijgen waarnaar hij of zij op zoek is. Behalve voor trucks kun je ook voor heel veel andere soorten voertuigen terecht. Hierbij moet je denken aan trekkers, kippers, bakwagens, mixers, kranen, aanhangers, opleggers, personenbussen, bestelwagens en personenauto’s. Ook worden er onderdelen van voertuigen aangeboden en diverse accessoires. Je kunt op Trucks.nl bijvoorbeeld terecht voor gereedschap, machines, aggregaten en containers. Het aanbod van de site is groot, waardoor de kans groot is dat een potentiële klant vindt wat hij zoekt. Omdat de site zo goed te vinden is en het bedrijf een goede reputatie heeft opgebouwd, is de kans groot dat u uw aanbod verkoopt, ook al is het aantal aangeboden voertuigen groot. Omdat je bedrijfsnaam en een link naar je website op Trucks.nl worden geplaatst, is de kans groot dat een bezoeker ook een bezoekje aflegt aan jouw site om meer informatie in te winnen. Dit vergroot de kans op de verkoop van je aanbod en helpt je site in ieder geval aan meer bezoekers.


Comments are closed.