Nieuws

Ga voor een echte 4 x 4 Toyota!

vrijdag, 6-11-2015  

Lesscher4wd - 4x4 ToyotaAls u op zoek bent naar een robuuste auto waar u overal mee naar toe kunt gaan en die echt betrouwbaar is, dan is het een heel goed idee om u eens even te gaan verdiepen in de mogelijkheden van een 4 x 4 Toyota. Dit automerk staat namelijk bekend om ijzersterkte auto’s en dit geldt ook voor hun fourwheeldrives. Als u kiest voor een 4 x 4 Toyota, dan zult u zeker niet teleurgesteld worden. Het is namelijk zo dat u nooit spijt zult krijgen van uw keuze voor een echte 4 x 4 Toyota. Dit merk is erg degelijk en maakt eigenlijk alleen maar wagens die bijzonder lang mee gaan. Al met gaat het hier echt om Japanse topkwaliteit. Dus woont u vlakbij het bos en gaat u hier vaak met de hond wandelen? Parkeert u uw auto nu altijd nog op de parkeerplaats aan de bosrand, omdat u er bang voor bent dat uw trouwe vierwieler de bospaden niet aan kan? Zou u wel wat verder het wilde woud in willen rijden, om bij de mooiste plekjes te komen om te wandelen met het hondje? Dan is een 4 x 4 Toyota welhaast onvermijdelijk. Met deze stoere fourwheeldrive trotseert u elke hobbel, elk blubberpad en alle weertypen. Kortom, op een 4 x 4 Toyota kunt u vertrouwen! Hij zal u altijd weer veilig thuis brengen, wat het weer ook is en wat de omstandigheden van het landschap ook zullen zijn. Daar kunt u echt op rekenen! Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens zo dat rijden in een 4 x 4 Toyota een heerlijk gevoel geeft. U zit veel hoger en hebt dus een beter overzicht, u voelt zich als het ware verheven boven het landschap. En dit is niet alleen een mooie beeldspraak, maar het geldt in dit geval ook letterlijk. Doordat de 4 x 4 Toyota hoger op de wielen staat, bent u niet meer afhankelijk van het grillige landschap. U baant zich gemakkelijk een weg door de meest onbegaanbare gebieden, zonder u een enkel moment zorgen te hoeven maken over een veilige thuiskomst. Kortom, een 4 x 4 Toyota is een must voor elke avonturier!

Wist u dat een 4 x 4 Toyota helemaal niet duur hoeft te zijn?

Het is een feit dat er ontzettend veel mensen zijn die denken dat het kopen van een nieuwe bolide automatisch erg veel kosten met zich mee zal brengen. En daarom zijn ze al gauw geneigd om dit maar aan hun neus voorbij te laten gaan. Toch hoeft het helemaal niet zo te zijn dat u erg diep in de buidel moet tasten voor een dergelijke aanschaf. De 4 x 4 Toyota is namelijk helemaal niet duur! Zeker niet als u hem koopt bij garage Lesscher 4WD in Saasveld, Overijssel. Wij hanteren namelijk erg aantrekkelijke tarieven voor al onze auto’s en in het bijzonder voor de 4 x 4 Toyota. Dat treft! Dus als u liever geen dief wilt zijn van uw eigen portemonnee maar toch een stoere 4 x 4 Toyota aan wilt schaffen, dan bent u bij Lesscher aan het goede adres! Wij hebben nog nooit iemand in de kou laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u een goed advies te geven over welke 4 x 4 Toyota het beste bij uw wensen aansluit. Dankzij onze ruime ervaring in de autowereld kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Aan Lesscher hebt u dan ook een zeer betrouwbare partner. Wilt u graag een gebruikte wagen inleveren of kopen? Ook dan kan bij ons! Wij zijn namelijk van alle markten thuis. Wij snappen als geen ander dat het fijn zou zijn als u bij de aanschaf van een nieuwe 4 x 4 Toyota uw oude vierwieler in kunt leveren, en ook dat er veel mensen zijn die liever voor weinig geld een tweedehands fourwheeldrive van dit gerenommeerde Japanse merk willen kopen. Kortom, wie u ook bent en wat uw wensen ook zijn, wij staan voor u klaar in onze autogarage in Saasveld!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

In de vorige alinea’s hebt u inmiddels al kunnen lezen wat de voordelen zijn van een echte 4 x 4 Toyota en dat u die bij Lesscher heel voordelig aan kunt schaffen. In deze alinea vertellen wij u graag nog even wat meer over onze benadering. Wij stellen uw wensen altijd voorop en dat betekent dat de klant bij ons nog echt koning is. Wij luisteren naar wat u wilt en bepalen aan de hand daarvan wat voor een 4 x 4 Toyota het beste bij uw situatie zal passen. Wilt u hem het liefst gebruiken als auto voor dagelijks gebruik? Of zoekt u er eentje om avontuurlijke reizen mee te maken naar onbegaanbare gebieden over heel de wereld? Wat uw wens ook is, wij houden er altijd rekening mee. En daardoor weet u zeker dat u bij ons de juiste keuze maakt. Als u meer wilt weten over onze autogarage, dan nodigen wij u graag uit om een bezoekje te brengen aan lesscher4wd.nl. Hier kunt u alle informatie vinden die u zoekt. Uiteraard is het ook mogelijk om:

  • vragen te stellen via de mail
  • ons telefonisch te benaderen
  • het contactformulier op de site in te vullen
  • langs te komen in onze garage!


Comments are closed.