Nieuws

Een limo huren

woensdag, 8-7-2015  

Soms is het erg belangrijk om ergens in stijl te arriveren. Er wordt in de huidige maatschappij nog steeds veel waarde gehecht aan het vervoersmiddel waar je in rijdt en bij bepaalde gelegenheden is het erg belangrijk in wat voor voertuig je aankomt. Zelfs tegenwoordig, met de hypermoderne auto’s die rijden op waterstof en elektriciteit en waarbij de functionaliteit steeds belangrijker wordt, is het nog steeds van belang dat je in een mooie auto rijdt. Als je ergens aankomt bij een feest of een opening, wil iedereen dat alle gasten zien dat ze uit een prachtige auto komen stappen. Dit is lang niet voor iedereen weggelegd en daarom parkeert men hier meestal niet voor de deur. Bij grote premières van films en toneelstukken worden de sterren echter een voor een voor de deur afgezet door een grote, luxe Limousine. Deze auto is extra lang en biedt daarmee niet alleen plaats aan meer passagiers, maar biedt ook de mogelijkheid voor verschillende luxe toevoegingen. Zo zijn de banken bijvoorbeeld vaak in een u-vorm door het hele voertuig geplaatst en kun je gebruik maken van een bar aan boord. Je kunt dergelijke voertuigen echter niet alleen bij de sterren zien: je kunt ze zelf ook huren. Je kunt een Limo huren voor verschillende aangelegenheden en hierbij gebruik maken van alle luxe aan boord. Zo is er in de meeste gevallen een koelkast of minibar aanwezig, waaruit je drankjes kunt nuttigen. Vaak word je vermaakt met muziek of via beeldschermen en je kunt languit op de banken liggen. Een Limousine zorgt voor een indrukwekkende aankomst op ieder feest en je arriveert in luxe en met stijl. Je kunt al een Limo huren voor een klein bedrag, dus het is zeker het overwegen waard.

Een Limo huren voor diverse gelegenheden

Een Limo huren kan voor heel veel verschillende aangelegenheden. Het maakt niet uit waar je hem voor wilt huren: voor een voordelige prijs kun je al kiezen uit verschillende modellen. Vaak wordt een Limousine gehuurd voor een bruiloft. Het bruidspaar arriveert later dan de gasten en komt aan in een mooie Limo, die vaak is versierd met bloemen. De gasten zien het bruidspaar voor het eerst in hun trouwkleren en de verrassing blijft groot, omdat de ramen van een Limousine geblindeerd zijn. Als het bruidspaar naar buiten komt, geeft dit altijd een mooi beeld. Je kunt ook een Limo huren om in weg te gaan als je bent getrouwd. Een Limousine met de traditionele blikjes met ‘Just Married’ erachter valt zeker niet uit de smaak en het geeft een comfortabele rit naar het vliegveld als je op huwelijksreis gaat. Je kunt ook een Limo huren voor andere gelegenheden. Zo wordt er vaak voor een Limo gekozen voor vrijgezellenfeestjes. Vrouwen gaan vaak de stad door om diverse activiteiten te ondernemen en het vervoer in een Limousine is niet alleen comfortabel, maar ook een gemakkelijke manier om een grotere groep mensen te vervoeren. Het geeft een fijn gevoel om in zo’n grote, mooie auto door de stad te rijden en vaak is er ook het traditionele panoramaraam in het dak aanwezig, waar je even je hoofd uit kunt steken om te genieten van het uitzicht en de aandacht. Ook voor mannelijke vrijgezellenfeesten is een Limo een leuk vervoersmiddel. Er zijn verschillende stoere modellen aanwezig, wat een Limo huren ook voor een mannenfeest leuk maakt. Je trekt de aandacht van veel vrouwen en vooral voor de vrienden van de bruidengom is deze aandacht erg leuk. Daarnaast kun je een Limo huren als je ergens in stijl wilt aankomen. Bij een schoolfeest of gala wordt vaak voor een Limo gekozen, omdat het er erg stijlvol uitziet. Een vrouw vindt het geweldig als ze wordt opgehaald voor een feest met een Limousine en ook bij premières en andere belangrijke aangelegenheden is het leuk om in stijl te arriveren. Een Limo huren kan dus voor heel veel verschillende gelegenheden.

Keuze uit verschillende limousines

Als je een Limo huren wilt, kun je het beste op zoek gaan naar een bedrijf dat dit in de buurt van jouw woonplaats aanbiedt. Het vervoeren van een dergelijk voertuig naar jouw woonplaats is meestal een kostbare onderneming en er zijn in Nederland verschillende bedrijven te vinden waar je een Limo huren kunt. Als je online op zoek gaat, kom je al snel uit bij Vallei Limousines. Bij dit bedrijf kun je kiezen uit meerdere exemplaren en betaal je een voordelige prijs. Een Limo huren is al mogelijk vanaf 195 euro. Je kunt kiezen uit de volgende Limo’s:

  • Paarse Limo
  • Roze Lincoln Town Car limousine
  • Chrysler 300c limousine
  • Hummer H2 limousine
  • Lincoln Town Car limousine
  • Porsche Cayenne limousine

Deze voertuigen zijn geschikt voor verschillende gelegenheden en je kunt zelf kiezen welke limo het beste bij jouw situatie past. Je kunt bijvoorbeeld de paarse Limo huren als je een vrijgezellenfeest voor een vriendin organiseert of de Hummer als je een stoerdere variant wilt huren. Vaak betaal je een bepaalde prijs voor het eerste uur, waarbij een lager bedrag per uur komt. Ook is er vaak een minimum huurprijs, wat betekent dat je de Limo huren moet voor een minimum aantal uren. Je kunt de paarse Limo bijvoorbeeld al huren voor een bedrag van 195 euro! Neem snel een kijkje op www.vallei-limousines.nl als je meer informatie wilt. Je vindt hier bijvoorbeeld foto’s van de voertuigen en informatie over alle extra’s.


Comments are closed.