Taxi en Personenvervoer

Delft taxi

woensdag, 2-3-2016  

Zoekt u in Delft een taxi? Neemt u dan maar van ons aan dat u geen beter en sneller bedrijf zult vinden dan de onze: Cityway Delft Taxi. Kijkt u eens op onze website en noteer ons telefoonnummer. Sla het op in uw smartphone want nu hebt u altijd een nummer bij de hand als u in Delft bent. Taxi bestellen kan anders nog heel lastig worden als u op dat moment geen telefoongids of beschikking tot internet hebt. Vindt dan maar eens in Delft een taxi. Laat u dit niet gebeuren en kom naar de website toe. In Delft een taxi huren is helemaal niet zo duur als u misschien denkt. Bent u na een avondje stappen niet meer in staat om naar huis te lopen, fietsen of rijden? Is het al erg laat en rijden er geen treinen en bussen meer? Dan is er maar een oplossing en dat is in Delft onze taxi te bellen. We zijn een relatief jong taxibedrijf, opgericht in 2009, en we richten ons voornamelijk op personenvervoer in de Randstad. We rijden niet alleen in Delft. De taxi kan u ook naar andere omliggende dorpen en steden brengen zoals Leiden, Rotterdam of naar de luchthaven Schiphol. Onze wagens hebben allen een luxe GPS-systeem aan boord. Dit apparaat berekent de snelste route naar uw eindbestemming. Dat is prettig voor zowel de bestuurder van de taxi als voor u. U bent sneller thuis en omdat het de snelste route is, betaalt u het laagste bedrag. Er worden immers minder kilometers in rekening gebracht. Voor de bestuurder is het prettig om snel op de plek van bestemming te zijn omdat hij dan direct door kan rijden naar de volgende klant en op die avond meer kan verdienen. Geen gedoe meer met kaarten of een incompetente taxibestuurder die de weg niet kent in Delft. Onze taxi weet precies waar u naar toe moet dankzij deze techniek.

Cityway Delft Taxi staat voor u klaar

Als u beschonken bent dan mag u niet meer rijden. Dat is levensgevaarlijk en het is niet voor niets dat de overheid hier voortdurend voor waarschuwt. We vinden het een goed idee dat de grens van 16 jaar verhoogd is naar 18 jaar. Kinderen moeten niet drinken, laat dat maar aan de volwassenen over maar ook dan met mate! Studenten kunnen er wel wat van. Delft is een zeer populaire studentenstad met vele studentenverenigingen. Meestal hebben deze jongelui nog geen rijbewijs en dat is maar goed ook. Door hun dronkenschap op de donderdag- of zaterdagavond gebeurt het erg vaak dat ze hun fiets niet meer kunnen vinden. Ook diefstal van fietsen draagt er aan bij dat onze klandizie toeneemt in de avonduurtjes. In Delft een taxi bestellen is voor velen de normaalste zaak van de wereld. Toch wilt u in die toestand niet hebben dat er misbruik van u wordt gemaakt. U bent ondanks uw toestand geen dief van uw eigen portemonnee. In Delft een taxi bellen en thuisbezorgd worden moet dan ook niet een directe aanslag op uw bankrekening betekenen. Wij hebben tarieven waar u vast en zeker vrolijk van wordt. Er is wel een instapbedrag maar per kilometer berekenen wij vele malen minder dan onze concurrenten. Dat is een van de vele redenen waarom wij in Delft een taxi aanbieden: er wonen veel studenten. Maar niet alleen in de avond of in de nacht kunt u een taxi nodig hebben. Onze markt is dan ook niet alleen gericht op studenten of scholieren. Gaat u binnenkort een verre reis maken en gaat u dus via Schiphol reizen? Dan kan het zijn dat u op onmogelijke tijden vliegt zoals midden in de nacht. Daardoor zijn de kosten van de vlucht meestal lager. En ook al reist u overdag, misschien hebt u veel bagage bij u en wilt u er niet mee de bus of trein in. Comfortabeler naar Schiphol reizen vanaf Delft? Onze taxi staat ook in dat geval voor u klaar. Het is een goedkope reis en u hoeft uw eigen auto niet op een dure parkeerplek op Schiphol te stallen. Tel uit uw winst en sla ons telefoonnummer op. In Delft een taxi bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Binnen enkele minuten staan we voor uw deur

Nadat u in Delft een taxi hebt besteld duurt het nooit lang voordat we bij u voor de voordeur staan. Dat komt wederom door ons GPS-systeem. Het ziet welke van onze taxi’s op dat moment het dichtst bij u in de buurt zijn. En u raadt het natuurlijk al, de taxi die beschikbaar is en het meest dichtbij is zal meteen op u af worden gestuurd. Of u nu vervoer vanaf uw huis nodig hebt of na een theatervoorstelling, vanuit een café of vanaf het treinstation in Delft, wij zijn met een paar tellen bij u. U kunt op diverse manieren betalen. Het is niet langer nodig om met grote hoeveelheden cash rond te lopen. De pinpas heeft dit grotendeels vervangen. Daar hebben we slim op ingespeeld door in elke taxi een pinapparaat te installeren. Uiteraard mag u nog steeds met papier- en muntgeld betalen nadat u bent thuisgebracht. Maar pinnen kan nu ook en dat heeft als extra voordeel dat u gebruik kunt maken van uw creditcard. Mits u de code van uw creditcard weet. Die verschilt namelijk van uw normale pinpas, iets dat vaak vergeten wordt! Bekijkt u onze promotiefilm eens op YouTube en laat u overtuigen van onze vele kwaliteiten.


Comments are closed.