Auto's en Motoren

De auto laten overspuiten bij een autospuiterij in Enschede

maandag, 10-12-2018  

Een tijdje geleden hebben we last gehad van noodweer bij ons in het dorp en mijn auto stond toen nogal ongunstig onder een aantal bomen, waardoor er takken en eikels op de auto terecht zijn gekomen. Er hebben toen ook een paar takken door de wind over de oppervlakte van de auto gekrast en aan vrijwel alle kanten was de laklaag van de auto daardoor aangetast, wat overal op de auto te zien was.

  • Het dak
  • De motorkap
  • De kofferklep
  • De deuren aan de bijrijderszijde

Al deze kanten zaten onder de krassen. Alleen aan de bestuurderszijde viel de schade nog wel mee. Ik heb de auto nog niet zo lang en heb hem nieuw gekocht, dus ik wilde niet met de schade blijven rijden. Ik heb toen contact opgenomen met een autospuiterij nabij Enschede, want ik woon in die omgeving. De autospuiterij nabij Enschede waarmee ik contact het opgenomen is Autoschade Nijland geworden in Hengelo. Dit is voor mij een prima afstand en nadat ik meer informatie had opgezocht op autoschadenijland.nl heb ik contact met hen opgenomen en mijn probleem uitgelegd. Zij vertelde dat ze als autospuiterij nabij Enschede veel meldingen van autoschade uit de regio hadden binnengekregen en dat het geen enkel probleem was om ook mijn auto ook te spuiten. Ze vroegen mij om met mijn auto blij de autospuiterij nabij Enschede langs te gaan en met hen de werkzaamheden te bespreken, zodat ze ook een indicatie konden afgeven van de duur van de werkzaamheden en natuurlijk ook van de kosten. Ik ben nog dezelfde dag in de auto gestapt en naar deze autospuiterij nabij Enschede gereden.

Een super professionele autospuiterij nabij Enschede

Ik werd heel vriendelijk welkom geheten bij de autospuiterij en daar konden ze al meteen zien wat voor schade ik aan mijn auto had. Zoals ze mij ook al eerder hadden verteld waren er vele schadegevallen gemeld door de afgelopen storm en dat was ook te zien want aan de aanwezige auto’s te zien ben ik niet de enige geweest die op zoek is gegaan naar een autospuiterij nabij Enschede. Mijn auto was er zo te zien ook niet zo erg aan toe als sommige andere auto’s die hier gespoten moesten worden. Veel mensen hadden blijkbaar last van dutten en krassen in de lak en sommige auto’s zagen er erg gehavend uit. Toch zag ik er ook veel auto’s tussen staan die inmiddels behandeld waren en die waren overgespoten met een nieuwe laklaag. Dit zag er heel erg netjes uit, en de lak was heel mooi en strak aangebracht. Ik voelde me opeens ervan verzekerd dat mijn auto hier een goede nieuwe laklaag zou krijgen. Ik had zeker weten een goede en professionele autospuiterij nabij Enschede gevonden.

Snel, vakkundig en zorgvuldig

Nadat ik mijn auto bij deze autospuiterij had achtergelaten ben ik naar huis gegaan. Ik hoefde enkel af te wachten tot er een telefoontje zou komen met de heuglijke mededeling dat mijn auto klaar was en kon worden opgehaald. Toen ik dit bericht binnen kreeg ben ik ook direct naar de autospuiterij teruggegaan en ik kan nu alvast melden dat iedereen die een autospuiterij nabij Enschede zoekt naar Autoschade Nijland in Hengelo moet gaan. Wat een service bieden zij, zeg. Ze werken erg snel en zorgvuldig. Mijn auto zag eruit als nieuw en ze hebben heel vakkundig de nieuwe laklaag aangebracht op mijn auto. Deze autospuiterij nabij Enschede is daarnaast ook niet duur. Ik had het geluk dat mijn verzekering de schade grotendeels betaalde, maar het viel mij niet tegen wat de kosten waren voor alle werkzaamheden. Ik ben erg tevreden over het geleverde werk.

Lees meer…


Comments are closed.