Nieuws

Autosloperij Amsterdam voor de beste service

zondag, 17-5-2015  

Bent u woonachtig in Amsterdam of de regio Amsterdam en zoekt u naar een autosloperij? Kies dan voor autosloperij Amsterdam, want wij bieden de beste service. Heeft u een auto die rijp voor de sloop is, dan hebben wij goed nieuws voor u. Uw sloopauto kan namelijk best nog wat opleveren. Omdat iedere auto onderdelen bevat die kunnen worden hergebruikt, is het een goede zaak als u kiest voor het laten ophalen van de sloopauto door autosloperij Amsterdam. Hoe gaat dat in zijn werk? Dat zullen wij u vertellen. Autosloperij Amsterdam is 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar. Dat betekent dat u op ieder moment contact op kunt nemen met ons om een afspraak te maken. Wanneer u contact opneemt met autosloperij Amsterdam en laat weten dat u graag uw sloopauto op wilt laten halen, dan komen wij diezelfde dag nog bij u terug om een afspraak te maken. De auto wordt altijd opgehaald op de locatie die u wenst. Dat is wel zo makkelijk. Er zal altijd worden gekeken wat uw sloopauto nog ongeveer waard is. Op basis van de staat van de afzonderlijke onderdelen wordt er een prijsafspraak gemaakt. Als iedereen het met die prijs eens is, kunnen we overgaan tot zaken. Wij vragen tijdens het eerste telefonische contact altijd naar een aantal gegevens zodat we beslagen ten ijs komen als we de auto komen taxeren. Dat zijn natuurlijk uw gegevens zoals uw naam en adres, maar ook de belangrijkste gegevens van de auto zoals het kenteken en het type. Kiezen voor autosloperij Amsterdam betekent kiezen voor een uitmuntende service als u graag uw auto snel op wilt laten halen:

  • uw auto wordt altijd voor de deur opgehaald
  • uw ontvangt het afgesproken bedrag direct
  • de diverse onderdelen van de auto worden hergebruikt
  • u kunt op ieder moment contact opnemen met onze medewerkers
  • wij zijn iedere dag bereikbaar en helpen u graag snel verder

Autosloperij Amsterdam; snel geregeld

Via het telefoonnummer op de website kunt u in contact komen met een van onze inkopers. Het is belangrijk dat u er voor zorgt dat u de belangrijkste gegevens bij de hand heeft. Dat zijn uw persoonlijke gegevens en uw kentekenbewijs. Aan de hand van het RDW kenteken van de inkoper kan autosloperij Amsterdam makkelijker bepalen wat uw sloopauto nog waard is. Wanneer is een sloopauto eigenlijk een sloopauto? Dat is een vraag die ons bij autosloperij Amsterdam vaak gesteld wordt. We kunnen dat tamelijk eenvoudig uitleggen. Uw auto wordt een sloopauto op het moment dat de kosten voor reparatie hoger zijn dan de dagwaarde. Dat betekent dat het geen zin meer heeft om de auto te repareren. Op dat moment kiezen veel mensen ervoor om de auto op te laten halen door autosloperij Amsterdam. Niet alleen haalt autosloperij auto’s op in de regio Amsterdam en natuurlijk in Amsterdam zelf, ook kunt u bij ons terecht als u een auto op wilt laten halen in Hoofddorp, Haarlem, IJmuiden Zaandam, Purmerend, Weesp, Aalsmeer of de Zaanstreek. Kiezen voor autosloperij Amsterdam betekent kiezen voor een snelle service en een goed bedrag voor uw sloopauto, maar het betekent ook duurzaam kiezen. Dat zullen wij nader verklaren, want het is een belangrijk onderdeel van onze service. Wij vinden het als bedrijf van groot belang om duurzaam zaken te doen. Veel mensen in Nederland rijden een auto en vroeg of laat zal deze auto klaar zijn voor de sloop. Dat betekent dat de auto niet meer als zodanig kan worden gebruikt. Echter, een auto die rijp is voor de sloop kan wel bruikbaar zijn als hij uit elkaar wordt gehaald. Daarom werken wij als autosloperij Amsterdam samen met demontage bedrijven die uw sloopauto uit elkaar halen. Alle bruikbare onderdelen worden gesorteerd en naar diverse bedrijven gebracht die de materialen weer voor andere doeleinden kunnen gebruiken.

Duurzaamheid voorop

Duurzaamheid staat bij autosloperij Amsterdam dus zeer hoog in het vaandel. Wij dragen graag ons steentje bij aan een schonere, betere wereld waar generaties na ons ook nog van kunnen genieten. Dat vinden wij belangrijk bij autosloperij Amsterdam. Alle autosloperijen en demontage bedrijven waar wij mee samenwerken zijn dan ook aangesloten bij Stichting Brancheorganisatie Autosloop- en Demontagebedrijven. Deze stichting houdt de regels die er gelden op het gebied van milieu erg goed in de gaten en zorgt dat alle regels ook worden gehandhaafd en nageleefd. Om voor u overzichtelijk te maken wat er precies gebeurt met de voertuigen zullen wij dit in het kort bespreken. Een sloopauto wordt uit elkaar gehaald. De losse onderdelen worden gebruikt als nieuwe grondstoffen en producten. Schadeauto’s worden vaak gebruikt voor de demontage van merk onderdelen. De meeste tweedehands auto’s worden gebruikt voor handelsvoorraad. U heeft nu een idee van wat wij als autosloperij Amsterdam met uw auto doen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden dan kunt u op ieder moment contact met ons opnemen, want wij zijn zeven dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar! Kies voor autosloperij Amsterdam als u wilt kiezen voor een betrouwbare autosloperij die u snel van dienst kan zijn. Kies ook voor ons als u wilt dat uw voertuig goed terecht komt en als u rekening wilt houden met de natuur en de generaties die komen. Duurzaamheid voorop. Uw efficiënte sloperij staat voor u klaar. Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak.


Comments are closed.