Nieuws

Alles over 3D printen

vrijdag, 10-10-2014  

Een tijdje geleden keek ik op tv naar een documentaire over uitvindingen die de toekomst zullen gaan veranderen. U moet hierbij niet denken aan een soort tijdmachines of zo maar gewoon aan uitvindingen die heel belangrijk zullen worden voor onze samenleving. Als voorbeeld werd de oude boekdrukkunst gegeven en het recentelijke, en daarmee voor meer mensen bekendere fenomeen, ‘computer’. De uitvinder van deze laatste had waarschijnlijk nooit kunnen vermoeden welk een grote invloed dit apparaat tegenwoordig op onze maatschappij heeft. De documentaire die ik keek ging onder andere over 3D printen. Wat mij opviel was dat heel veel mensen het belang van 3D printen momenteel nog heel erg onderschatten. Men denkt dan vaak dat het zo’n vaart niet zal lopen met 3D printen, maar toen ik er even wat langer over nadacht besefte ik mij plotseling al dat het kunstgebit dat ik in mijn mond heb waarschijnlijk ook tot stand is gekomen door middel van 3D printen. Als je het dan zo bekijkt zie je al snel dat er heel wat dingen gaan veranderen wanneer het 3D printen eenmaal zijn intrede heeft gedaan. Het was dan ook daarom dat ik met heel veel aandacht de uitzending over 3D printen heb bekeken want ik vond het allemaal maar wat interessant. Ik ben namelijk altijd heel erg geïnteresseerd in de nieuwste vormen van techniek en daarom heb ik eens gekeken wat er allemaal uitgezonden zou worden op tv waarmee mijn honger naar nieuwtjes en feitjes gestild zou kunnen worden. Ik was dan ook blij verrast toen ik zag dat er een programma uitgezonden zou worden waarin meer verteld zou worden over 3D printen en ik heb er dan ook voor gezorgd dat ik de hondentraining, die voor die avond reeds gepland stond, ruim van tevoren heb weten af te zeggen zodat ik er echt even voor kon gaan zitten. In dit verhaal wil ik u graag vertellen welke kennis ik heb opgedaan door middel van deze uitzending en wat ik daarna nog allemaal op het internet heb weten te vinden over dit ontzettend interessante onderwerp. Ik vind het namelijk altijd heel leuk om, wanneer ik een onderwerp interessant vind, niet alleen van de hoed maar ook van de rand te weten. Kortom, laat ik niet langer meer aarzelen en maar snel naar de volgende alinea gaan. Hierin zal ik u alles gaan vertellen wat ik over dit onderwerp weet.

3D printen is echt de toekomst!

Het is goed om te weten dat er heel veel mogelijk is op het gebied van 3D printen. Het is namelijk zo dat je in de toekomst waarschijnlijk allemaal in staat bent om thuis gebruik te maken van 3D printen. Op die manier kun je dus spullen die je nu nog in de winkel moet halen, door middel van 3D printen, gewoon thuis vervaardigen. Wat wil een mens nou eigenlijk nog meer? Ik kan me er nu al op verheugen dat ik over een paar jaar misschien zelf gebruik kan gaan maken van 3D printen en ik hoop dan ook van harte dat ik binnenkort genoeg geld heb weten te sparen om over te stappen op 3D printen. Het is natuurlijk niet zo dat je dan meteen al je huisraad zelf kunt vervaardigen maar dingen als eierdopjes en plastic bestek moet geen enkele moeite zijn. Stelt u zich eens voor wat er allemaal mogelijk wordt dankzij 3D printen! Ik denk echt dat heel veel mensen nog niet eens half beseffen wat er allemaal gemaakt kan worden door middel van 3D printen. Ik vind het zelf met name heel leuk dat je ook je eigen creativiteit weer extra kunt benutten. Ik heb al heel veel plannen liggen om wanneer ik dan 3D printen kan, deze allemaal te gaan realiseren. Zo ben ik dan ook wel weer; ik zie meteen weer allerlei kansen waar anderen ze nog niet zien. Dat zit er bij al van jongs af aan in, ik ben altijd al iemand geweest die met de nieuwste technieken het meest bekend was en die er ook de mogelijkheden van wist te benutten. Afijn, dat kan ik nog wel eens in een andere tekst uitleggen, ik zal nu eerst nog wat meer vertellen over een winkel waar je een dergelijke printer kunt kopen. Dan weet u precies waar u aan moet kloppen.

Hier kun je een printer kopen

Het is natuurlijk leuk om te weten wat er allemaal mogelijk is wanneer het gaat om 3D printen maar het is nog leuker om te weten waar je aan moet kloppen om zelf te kunnen 3D printen. Ik kan u vertellen dat ik hier even grondig onderzoek naar heb gedaan en dat ik op deze manier uitgekomen ben bij LLowlab.nl. Op deze website zult u binnen een paar minuten kunnen ontdekken dat u hier absoluut aan het goede adres bent. Het is namelijk zo dat men hier niet alleen alles weet van deze nieuwste vorm van techniek, ze verkopen het er ook nog eens! Wat wil een mens nog meer? Ik heb meteen al een afspraak geregeld om eens langs te komen. Ik kreeg al heel snel een mailtje waarin mij werd medegedeeld dat ik meer dan welkom was om eens langs te komen. Hoe fijn is dat wel niet? Kortom:

  • ik ben heel erg tevreden
  • ik verheug me op wat de toekomst ons gaat brengen
  • ik kan LLowlab.nl dus aan iedereen van harte aanbevelen


Comments are closed.